JULEBORD I VANNARI
Menyen gjelder fra 24.okt. til og med 22.des.
FORRETT
Serveres på tallerken
Røykelaks, Røros-rømme, syltet rødløk og rugbrød fra Våland Dampbakeri
Smoked salmon, sour cream, pickled red onion and rye bread
Melk, rug, fisk
HOVEDRETTER
Serveres fra buffet
Svineribbe fra Prima Jæren, medisterpølse og –kake, surkål, rødkål og julesaus
Roasted pork belly, sauerkraut “Norwegian style”, red cabbage and Christmas sauce
Melk, selleri, sulfitt, hvete, egg
Pinnekjøtt og vossakorv fra A. Idsøe, rotmos og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style, sausage, mashed swede and gravy
Melk
Mandelpoteter
Almond potatoes
DESSERT
Serveres på tallerken
Karamellpudding, krem og havrecrumble
Caramel pudding, cream and oats crumble
Melk, egg, havre
865,- per person
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel.
Antall og eventuelle matallergier ønsker vi senest 3 virkedager før besøksdato.
No Show kan belastes med kuvertpris.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 24. oktober til og med 22. desember 2023