ROMJULSMENY 2023
Forrett // starter
Stekte kamskjell med gulrotpuré, pastinakkchips og appelsin beurre blanc
Fried scallops with carrot puree, parsnip chips and orange
Melk, bløtdyr, soya, sulfitt
215,-
Kjøtt & fisk // Meat & fish
Bakt torsk med grillet blomkål, søtpotetpuré, fritert grønnkål, bakte småpoteter og rødvinssjy
Baked cod with grilled cauliflower, sweet potato puree, kale, potatoes and red wine sauce
395,-
Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepssaus
Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce
Påfyll: 119,- (halestykke)
525,-
Pinnekjøtt fra A. Idsøe med rotmos, poteter og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with mashed swede, potatoes and gravy
Melk
525,-
«Herlige Stavanger!»
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing. Served with sour dough bread
Egg, skalldyr, sennep, sulfitt, hvete
255,-
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med cheddar, rødløk, salat, chili mayonnaise og pommes frites
Angusburger with bacon, cheddar, red onion, salad, chili mayonnaise and fries
Melk, egg, sennep, sulfitt, hvete
279,-
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
Menyene er gjeldende fra 27. desember til og med 30. desember 2022.