17.mai meny 2024
DAGENS 2-RETTER 525,-
Velg mellom kveite og okse.
Vi serverer deg bakt rabarbra med
vaniljeis og hasselnøtt-praline til dessert.
TODAYS 2 COURSE 525,-
Choose between halibut and beef.
We serve you baked rhubarb with vanilla ice cream and hazelnut praline for dessert.
«Toast Skagen”
Reker, røykelaks, ørretrogn, majones, dill, pepperrot på surdeigstoast
Shrimps, smoked salmon, roe of trout, mayonnaise, dill, horseradish and sour dough toast
Egg, skalldyr, sennep, fisk, hvete
265,-
“Potage Parmentier”
Potet- og purreløksuppe med tørrsaltet bacon fra A. Idsøe og krutonger
Potato and leek soup with bacon and croutons
Melk, hvete, sulfitt
Liten 185,- Stor 255,-
“Fransk bondesalat”
Salat med confit av andelår, tørrsaltet bacon, tomater, syltet løk, krutonger og sennepsmajones
Salad with confit of duck leg, bacon, tomatoes, pickled onion, croutons and mustard mayonnaise
Egg, hvete
285,-
Angusburger fra A. Idsøe med cheddar, aïoli, salat, syltet rødløk og pommes
Angus beef burger with cheddar, aïoli, pickled red onion, salad and fries
Melk, egg, hvete
315,-
Bakt kveite fra Hjelmeland med vårgrønt, småpoteter og blåskjellsaus
Baked halibut with seasonal vegetables, small potatoes and mussel sauce
Melk, fisk, bløtdyr, sulfitt
455,-
Helstekt ytrefilet av okse med vårgrønt, småpoteter og Café de Paris-smør
Sirloin of beef with seasonal vegetables, small potatoes and Café de Paris butter
Melk
465,-
DESSERT:
«Mousse au chocolat»
Sjokolademousse med friske bær og crumble
Chocolate mousse with fresh berries and crumble
Melk, egg, hvete
155,-
Bakt rabarbra med vaniljeis og hasselnøtt-praline
Baked rhubarb with vanilla ice cream and hazelnut praline
Melk, egg, hasselnøtt
135,-
For alle barn under 13 år: Alle retter på menyen kan tilpasses. Halv porsjon = halv pris
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier.