A LA CARTE
Menyen gjelder fra 22.aug. 2024
Forretter // Starters
“Pétoncles et pomme”
Kamskjell med norske epler, ørretrogn og smørsaus
Scallops with Norwegian apples, roe of trout and butter sauce
Bløtdyr, fisk, melk
255,-
“Tartarare de bouef”
Oksetartar fra A. Idsøe med syltet rødløk, jordskokkmajones og jordskokkchips
Tartare of beef with pickled red onion, Jerusalem artichoke mayonnaise and chips
Egg, sulfitt, sennep
225,-
“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje
Our fish soup with today’s catch, prawns, vegetables and herb oil
Melk, fisk, skalldyr, selleri
235,-
Snacks
“Pain et beurre”
Focaccia og pisket smør
Focaccia and butter
Melk, hvete
45,-
Skål med oliven
Olives
75,-
Østers – etter tilgang, spør din servitør
Oysters – ask your waiter
Bløtdyr
65,-
Mandler fra Valencia, ristet og saltet
Salted almonds
59,-
Større retter // Main courses
Angusburger (180 g) med bacon fra A. Idsøe med Jærost, karamellisert løk, tomat, salat og sitronmajones. Pommes og hjemmelaget ketsjup
Angus beef burger with bacon, cheese, caramelized onion, beef tomato, salad and lemon mayonnaise. Fries and homemade ketchup
Melk, egg, hvete, sennep, sulfitt, soya
325,-
“Poisson du jour”
Dagens fangst med sopprisotto, syltet gresskar og sprø gresskarkjerner
Today’s catch from the sea with mushroom risotto, pickled pumpkin and crispy pumpkin seeds
Fisk, melk, sulfitt, soya
425,-
“Omble chevalier”
Ishavsrøye med grønne bønner, småpoteter, beurre blanc og ørretrogn
Artic char with green beans, small potatoes, beurre blanc and roe of trout
Fisk, melk, sulfitt
445,-
“Filet d’agneau”
Lammemørbrad med blomkålpuré, gulrot, beter og lammesjy
Top sirloin of lamb with cauliflower purée, carrots, beets and lamb sauce
Melk, sulfitt
485,-
“Longe de porc”
Tørrmodnet filetkam av frilandsgris fra Nyyyt med jordskokkpuré, sopp, sylta rødbeter, småpoteter og svinesjy
Dry aged pork loin from free-range pig with Jerusalem artichoke puree, mushroom, pickled beets, small potatoes and pork sauce
Melk, sulfitt
475,-
“Risotto aux champignons”
Sopprisotto med syltet gresskar og sprø gresskarkjerner
Mushroom risotto with pickled pumpkin and crispy pumpkin seeds
Fisk, melk, sulfitt
355,-
Søtt // Sweets
“Gâteau aux pommes”
Eplekake med norske epler, kremostis og salt karamellsaus
Apple cake with Norwegian apples, cream cheese ice cream and salted caramel sauce
Melk, hvete, egg
145,-
“Chocolat et prunes”
Sjokolademousse med bakte norske plommer og mandelcrumble
Chocolate mousse with baked Norwegian plums and almond crumble
Melk, hvete, mandel, egg
165,-
“Crème glacée et sorbet”
Is og sorbet – 2 kuler
Ice cream and sorbet – 2 scoops
Melk, hvete
115,-
“Plateau à fromage”
Tre typer ost, nøtter og kjeks
Three cheeses, nuts and biscuit
Melk, hvete, nøtter
245,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.