BESTILL
BORD

Forretter // Starters

“Pétoncles et pomme”
Kamskjell med norske epler, ørretrogn og smørsaus 

Scallops with Norwegian apples, roe of trout and butter sauce

Bløtdyr, fisk, melk

255,-

“Tartarare de bouef”
Oksetartar fra A. Idsøe med syltet rødløk, brønnkarsemajones og jordskokkchips 

Tartare of beef with pickled red onion, water cress mayonnaise and Jerusalem artichoke chips 

Egg, sulfitt, sennep

225,-

“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje

Our fish soup with today’s catch, prawns, vegetables and herb oil 

Melk, fisk, skalldyr, selleri

235,-

Snacks

“Pain et beurre”
Focaccia og pisket smør

Focaccia and butter

Melk, hvete

45,-

Skål med oliven

Olives 

75,-

Østers Fine de Claire – etter tilgang, spør din servitør

Oysters – ask your waiter

Bløtdyr

65,-

Mandler fra Valencia, ristet og saltet

Salted almonds

59,-

Større retter // Main courses

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepsaus 

Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce

Fisk, melk, sennep, hvete, sulfitt

565,-
Påfyll: 135,- (halestykke)

Angusburger (180 g) med bacon fra A. Idsøe med Jærost, karamellisert løk, tomat, salat og sitronmajones. Pommes og hjemmelaget ketsjup 

Angus beef burger with bacon, cheese, caramelized onion, beef tomato, salad and lemon mayonnaise. Fries and homemade ketchup 

Melk, egg, hvete, sennep, sulfitt, soya

325,-

Dagens fangst fra havet
med kantareller, jordskokk, sylta epler og blåskjellsaus med fermentert sitron

Today’s catch from the sea with chanterelles, Jerusalem artichokes, pickled apples and mussel sauce with fermented lemon

Fisk, melk, sulfitt, bløtdyr

425,-

“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje 

Our fish soup with today’s catch, prawns, vegetables and herb oil 

Fisk, skalldyr, melk, selleri

325,-

“Filet d’agneau”
Lammemørbrad med bakt gresskar, sopp, lammesjy og estragon

Top sirloin of lamb with baked pumpkin, mushrooms, lamb sauce and tarragon

Melk, sulfitt

485,-

“Longe de porc”
Tørrmodnet filetkam av frilandsgris fra Nyyyt med jordskokkpuré, sopp, sylta rødbeter, småpoteter og svinesjy 

Dry aged pork loin from free-range pig with Jerusalem artichoke puree, mushroom, pickled beets, small potatoes and pork sauce

Melk, sulfitt

475,-

Søtt // Sweets

“Gâteau aux pommes”
Eplekake med norske epler, kremostis og salt karamellsaus 

Apple cake with Norwegian apples, cream cheese ice cream and salted caramel sauce     

Melk, hvete, egg

145,-

“Chocolat et poire
Sjokolademousse med krydderbakt pære og mandelcrumble 

Chocolate mousse with baked pear and almond crumble

Melk, hvete, mandel, egg

145,-

“Crème glacée et sorbet”
Is og sorbet – 2 kuler 

Ice cream and sorbet2 scoops

Melk, hvete

115,-

“Plateau à fromage”
Tre typer ost, nøtter og kjeks

Three cheeses, nuts and biscuit

Melk, hvete, nøtter

245,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.