BESTILL
BORD

Forretter // Starters

“Saumon légèrement fumé”
Bakt- og lettrøykt laks med beter, rugpuff og dillmajones 

Baked and smokes salmon with beets, rye and dill mayonnaise

Fisk, egg, rug, sulfitt

255,-

“Terrine de porc”
Sprø svineterrine med persille- og sjalottløksalat og parmesanmajones 

Crispy terrine of pork with parsley, shallot salad and parmesan mayonnaise

Egg, hvete, sulfitt, sennep

255,-

“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje

Our fish soup with today’s catch, prawns, vegetables and herb oil 

Melk, fisk, skalldyr, selleri

245,-

Snacks

“Pain et mayonnaise à l'ail
Focaccia og hvitløksmajones

Focaccia and garlic mayonnaise

Melk, hvete

49,-

Skål med oliven

Olives 

75,-

Østers Fine de Claire med sitron – etter tilgang, spør din servitør

Oysters with lemon – ask your waiter

Bløtdyr

65,-

Mandler fra Valencia, ristet og saltet

Salted almonds

59,-

Større retter // Main courses

Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepsaus 

Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce

Fisk, melk, sennep, hvete, sulfitt

565,-
Påfyll: 135,- (halestykke)

Svineribbe fra Prima Jæren med medisterkake, rødkål, poteter, rørte tyttebær og julesaus

Crispy pork belly with red cabbage, potatoes, lingonberries and Christmas sauce 

Melk, sulfitt

495,-

Pinnekjøtt og vossakorv med rotmos, poteter og pinnefett

Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, potatoes and lamb fat

Melk

575,-

“Morue au four”
Bakt torsk med sellerirotpurè, sesongens kålvekster, potet og kyllingssjy med estragon og sitron 

Baked cod with celery root puree, seasonal cabbage, potatoes and a chicken gravy with tarragon and lemon 

Fisk, melk, sulfitt, selleri

455,-

“Burger de boeuf”
Angusburger med tørrsaltet bacon fra A. Idsøe, Jærost, sylteagurk, tomat, salat, chilimajones. Serveres med pommes frites og hjemmelaget ketsjup

Angus beef burger with bacon, cheese, pickles, tomato, salad and chili mayonnaise. Served with fries and homemade ketchup

Melk, egg, soya, sulfitt, hvete

325,-

“Mâchoire de bœuf”
Oksekjake med sellerirotpuré, sesongens kålvekster, syltet sjalottløk, potet og rødvinssaus

Beef cheek with celery root puree, seasonal cabbage, pickled shallots, potato and red wine sauce

Melk, sulfitt, selleri

485,-

Søtt // Sweets

“Crème de riz”
Riskrem med kirsebær- og bringebærsaus og mandler 

Norwegian style rice pudding with cherry and raspberry sauce, and almonds    

Melk, mandel

145,-

“Pouding au caramel”
Karamellpudding med krem og mandler

Caramel pudding with whipped cream and almonds

Melk, egg, mandel

165,-

“Chocolat et caramel”
Sjokoladebrownie med karamellis og hasselnøttcrumble

Chocolate brownie with caramel ice cream and hazelnut crumble

Melk, hvete, hasselnøtt

165,-

“Plateau à fromage”
Stilton fra Neil’s Yard Dairy, pepperkaker og fikenkompott

Stilton cheese from Neil’s Yard Dairy, gingerbread biscuits and fig compote

Melk, hvete, nøtter

185,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.