BESTILL
BORD

Sommermeny fra 2.juli til og med 4.augst

Passe stort // smallish

«Herlige Stavanger!»                                                 
Salat med reker, avokado, egg og urtedressing
Salad with prawns, avocado, egg and herb dressing
E,SD,SP,S
190,-

Varm sandwich med vellagret Jarlsberg, cheddar og pikant salami Warm cheese sandwich with matured Jarlsberg, cheddar and picante salami
M,Hvete,S,SP
185,- Med pommes frites 205,-

«Moules frites»
Hvitvinsdampede blåskjell med pommes frites og aioli.
Mussels steamed in white wine and cream with fries and aioli.
M,B,S,E,SP
195,-

Meny til de yngste // For the kids

Burger (90 gr) med pommes frites, salat, tomat og agurk
Burger (90 gr) with fries, salad, tomato and cucumber
Hvete,E
125,-

Varm sandwich med vellagret Jarlsberg og cheddar
Warm cheese sandwich with matured Jarlsberg and cheddar
M,Hvete,S,SP
135,- Med pommes frites 145,-

Fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker
Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables
M,F,SD,B,SL,S,SO
125,-                                                                                   

«Kjøkkenets 3-retters anbefaling»  // The chef’s 3 course recommendation
Spør din servitør // Ask your waiter


Smått // appetizers

Speka ishavsrøye med ramsløkmajones, vaktelegg og fennikel- og eplecrudite
Cured arctic char with wild garlic mayonnaise, quail egg and fennel- and apple crudité
S,M,F,hvete,E, SP
135,-

Hvitvinsdampede blåskjell med fløte og vårløk
Steamed mussels in white wine, cream and spring onion
M,B,S
115,-

Kjøtt & fisk // meat & fish

Pannestekt andebryst med gulrot- og sellerirotpuré, grønnkål, nepe og morkelsjy
Panfried breast of duck with purée of carrot and celeriac, kale, turnip and morel juice
M,S,SL,SO
325,-

Angusburger med bacon, parmesan, bakte tomater, rødløk og pommes frites og aioli
Burger with bacon, parmesan, baked tomatoes, red onion, fries and aioli.
M,E,SP,S,Hvete
225,-

Bakt kveite med ramsløk-og urtecrust, sommerkål, asparges, småpoteter og lun rømmesaus
Baked halibut with wild garlic crust, grilled spring cabbage, asparagus, potatoes and sour cream
M,S, hvete, F
335,-

BMVs fiskesuppe med fisk, reker, blåskjell og grønnsaker
Our fish soup with fish, prawns, mussels and vegetables
M,F,SD,B,SL,S,SO
189,-
Som forrett // starter size 145,-

Søtt // sweet

Sjokoladepavé med rørte jordbær, melkeis og crumble
Soft chocolate cake with stirred strawberry, homemade ice cream and crumble
M,E,hvete,valnøtt
135,-

Italiensk marengs med bær, vaniljekrem, karameliserte hasselnøtter og ripssorbet
Italian merengue wth fresh berries, vanilla cream, caramelized hazelnuts and red currant sorbet
E, M, Hasselnøtt
125,-

Allergenmerking: M=melk, E=egg, SO=soya, F=fisk, SD=skalldyr, B=bløtdyr, SL=selleri, SP=sennep, SF=sesamfrø, L=lupin, S=sulfitt

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier samt om ønske om vegetarmeny.

Menyen er gjeldende fra 2. juli til og med 4. august 2019