A LA CARTE
Menyen gjelder fra mai - aug 2024
Lunsj // Lunch
Frem til kl. 17.00 // Served till 5pm
Dagens lunsjrett? Spør din servitør.
Today’s lunch special, please ask your server.
Toast “Skagen”
Reker med majones, dill og løk, toppet med røykelaks og ørretrogn. Serveres på surdeigsbrød
Shrimps with mayonnaise, dill, onion, smoked salmon and trout roe. Served on sour dough bread
Egg, skalldyr, fisk, hvete
265,-
“Caprese”
Parmaskinke, tomater fra Hanasand, mozzarella, rucculapesto og brødsmuler
Parma ham, local tomatoes and mozzarella with arugula pesto and bread crumbs
Melk, hvete, pinjekjerner
325,-
“Salade Landaise”
Salat med konfitert andelår, tørrsaltet bacon, tomat, syltet løk, krutonger og sennepsdressing
Salad with duck leg confit, bacon, tomatoes, pickled onion, croutons and mustard dressing
Hvete, sennep, sulfitt, egg
295,-
“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker og julienne grønnsaker. Serveres med brød og smør.
Our fish soup with today’s catch, shrimps and julienne vegetables. Served with bread and butter.
Melk, sulfitt, skalldyr, selleri
295,-
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med Comté, bifftomat, syltet rødløk, salat, chillimajones og pommes frites
Angus beef burger with bacon, Comté, beefsteak tomatoes, pickled red onion, salad, chili mayonnaise and fries
Melk, egg, hvete, sennep
310,-
Ovnsbakt laks med nykål, reddik, løk og krema blåskjellsaus med ørretrogn
Oven baked salmon with summer cabbage, radishes, onion and mussel sauce with trout roe
Melk, sulfitt, bløtdyr, fisk
395,-
~ Bevaremegvels LørdagsCharcuterie 12:00 – 17:00 ~
Hver lørdagslunsj serverer vi spekemat sammen med et knippe varme småretter. Spør din servitør eller la det bli en overraskelse!
345,-
Melk, egg, hvete. Kan inneholde flere allergener.
95,-
Snacks
Hele dagen // All day
Surdeigsbrød fra Våland Dampbakeri med pisket smør
Sour dough bread from local bakery with whipped butter
Melk, hvete
45,-
Charcuterie
Tre typer spekemat, oliven og syltet agurk
Three kinds of cured meat, olives and pickles
Melk
245,-
Ostefjøl
Tre typer ost, nøtter og marmelade
Three cheeses, nuts and marmelade
Melk, hvete, nøtter. Kan inneholde flere allergener.
245,-
Forretter // Starters
Fra kl. 17.00 // From 5pm
“Caprese”
Tomater fra Hanasand, mozzarella, rucculapesto og brødsmuler
Local tomatoes and mozzarella with arugula pesto and bread crumbs
Melk, hvete, pinjekjerner
225,-
Oksetartar (60g) fra Nyyyt med yuzumajones, sylta sennepsfrø, sjalottløk og fritert kapers
Beef tartar with yuzu mayonnaise, pickled mustards seeds, shallots and fried capers
Melk, sennep, egg
225,-
“Soupe d’aspèrges”
Aspargessuppe med norske asparges
Asparagus soup with Norwegian asparagus
Melk
215,-
Hovedretter // Main courses
Fra kl. 17.00 // From 5pm
Ovnsbakt laks med nykål, reddik, løk og kremet blåskjellsaus med ørretrogn
Oven baked salmon with summer cabbage, radishes, onion and mussel sauce with trout roe
Melk, fisk, sulfitt, bløtdyr
395,-
Lysing “Meuniere”
Lysing med sesongens grønnsaker, rista mandler, nypotet fra Reddal Gård, kapers og bruna smør
Hake with seasonal veggies, roasted almonds, season potatoes, capers and browned butter
Fisk, mandel, melk
445,-
Angusburger med bacon fra A. Idsøe med Comté, bifftomat, sylta rødløk, salat, chillimajones og pommes frites
Angus beef burger with bacon, Comté, beefsteak tomatoes, pickled red onion, salad, chili mayonnaise and fries
Melk, hvete, sennep, egg
310,-
“Steak au Poivre”
Ukens kjøttstykke fra Nyyyt (220g) servert med grilla løk, sesongens grønnsaker, peppersaus og pommes frites
This week's local cut of beef (220g) served with grilled onion, seasonal veggies, pepper sauce and fries
Melk, sennep, egg
495,-
Melk, egg
165,-
Melk, egg, hasselnøtt
135,-
Melk, egg, hvete. Kan inneholde flere allergener.
95,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.