BESTILL
BORD

A LA CARTE

Menyen gjelder fra 22.aug. 2024

Forretter // Starters

“Pétoncles et pomme”
Kamskjell med norske epler, ørretrogn og smørsaus 

Scallops with Norwegian apples, roe of trout and butter sauce

Bløtdyr, fisk, melk

255,-

“Tartarare de bouef”
Oksetartar fra A. Idsøe med syltet rødløk, jordskokkmajones og jordskokkchips 

Tartare of beef with pickled red onion, Jerusalem artichoke mayonnaise and chips 

Egg, sulfitt, sennep

225,-

“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje

Our fish soup with today’s catch, prawns, vegetables and herb oil 

Melk, fisk, skalldyr, selleri

235,-

Snacks

“Pain et beurre”
Focaccia og pisket smør

Focaccia and butter

Melk, hvete

45,-

Skål med oliven

Olives 

75,-

Østers – etter tilgang, spør din servitør

Oysters – ask your waiter

Bløtdyr

65,-

Mandler fra Valencia, ristet og saltet

Salted almonds

59,-

Større retter // Main courses

Angusburger (180 g) med bacon fra A. Idsøe med Jærost, karamellisert løk, tomat, salat og sitronmajones. Pommes og hjemmelaget ketsjup 

Angus beef burger with bacon, cheese, caramelized onion, beef tomato, salad and lemon mayonnaise. Fries and homemade ketchup 

Melk, egg, hvete, sennep, sulfitt, soya

325,-

“Poisson du jour”
Dagens fangst med sopprisotto, syltet gresskar og sprø gresskarkjerner 

Todays catch from the sea with mushroom risotto, pickled pumpkin and crispy pumpkin seeds 

Fisk, melk, sulfitt, soya

425,-

“Omble chevalier”
Ishavsrøye med grønne bønner, småpoteter, beurre blanc og ørretrogn 

Artic char with green beans, small potatoes, beurre blanc and roe of trout 

Fisk, melk, sulfitt

445,-

“Confit de cuisse de canard”
Confitert andelår med bønnecassoulet hvite bønner, erter, bakt løk og tørrsaltet bacon

Confit of leg of duck with white beans cassoulet with peas, baked onion and bacon

Sennep

435,-

“Longe de porc”
Tørrmodnet filetkam av frilandsgris fra Nyyyt med jordskokkpuré, sopp, sylta rødbeter, småpoteter og svinesjy 

Dry aged pork loin from free-range pig with Jerusalem artichoke puree, mushroom, pickled beets, small potatoes and pork sauce

Melk, sulfitt

475,-

“Risotto aux champignons”
Sopprisotto med syltet gresskar og sprø gresskarkjerner 

Mushroom risotto with pickled pumpkin and crispy pumpkin seeds

Fisk, melk, sulfitt

355,-

Søtt // Sweets

“Gâteau aux pommes”
Eplekake med norske epler, kremostis og salt karamellsaus 

Apple cake with Norwegian apples, cream cheese ice cream and salted caramel sauce     

Melk, hvete, egg

145,-

“Chocolat et prunes”
Sjokolademousse med bakte norske plommer og mandelcrumble 

Chocolate mousse with baked Norwegian plums and almond crumble

Melk, hvete, mandel, egg

165,-

“Crème glacée et sorbet”
Is og sorbet – 2 kuler 

Ice cream and sorbet2 scoops

Melk, hvete

115,-

“Plateau à fromage”
Tre typer ost, nøtter og kjeks

Three cheeses, nuts and biscuit

Melk, hvete, nøtter

245,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients. 

Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.

Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.