A LA CARTE
24.okt - 22.des 2024
Forretter // Starters
“Saumon légèrement fumé”
Bakt- og lettrøykt laks med beter, rugpuff og dillmajones
Baked and smokes salmon with beets, rye and dill mayonnaise
Fisk, egg, rug, sulfitt
255,-
“Terrine de porc”
Sprø svineterrine med persille- og sjalottløksalat og parmesanmajones
Crispy terrine of pork with parsley, shallot salad and parmesan mayonnaise
Egg, hvete, sulfitt, sennep
255,-
“Soupe de poisson”
Vår fiskesuppe med dagens fangst, reker, grønnsaker og urteolje
Our fish soup with today’s catch, prawns, vegetables and herb oil
Melk, fisk, skalldyr, selleri
245,-
Snacks
“Pain et mayonnaise à l'ail”
Focaccia og hvitløksmajones
Focaccia and garlic mayonnaise
Melk, hvete
49,-
Skål med oliven
Olives
75,-
Østers Fine de Claire med sitron – etter tilgang, spør din servitør
Oysters with lemon – ask your waiter
Bløtdyr
65,-
Mandler fra Valencia, ristet og saltet
Salted almonds
59,-
Større retter // Main courses
Lutefisk med ertestuing, mandelpoteter, bacon og sennepsaus
Classic Norwegian Lye fish with stewed peas, potatoes, bacon and mustard sauce
Fisk, melk, sennep, hvete, sulfitt
565,-
Påfyll: 135,- (halestykke)
Svineribbe fra Prima Jæren med medisterkake, rødkål, poteter, rørte tyttebær og julesaus
Crispy pork belly with red cabbage, potatoes, lingonberries and Christmas sauce
Melk, sulfitt
495,-
Pinnekjøtt og vossakorv med rotmos, poteter og pinnefett
Salted and dried ribs of mutton Norwegian style served with sausage, mashed swede, potatoes and lamb fat
Melk
575,-
“Morue au four”
Bakt torsk med sellerirotpurè, sesongens kålvekster, potet og kyllingssjy med estragon og sitron
Baked cod with celery root puree, seasonal cabbage, potatoes and a chicken gravy with tarragon and lemon
Fisk, melk, sulfitt, selleri
455,-
“Burger de boeuf”
Angusburger med tørrsaltet bacon fra A. Idsøe, Jærost, sylteagurk, tomat, salat, chilimajones. Serveres med pommes frites og hjemmelaget ketsjup
Angus beef burger with bacon, cheese, pickles, tomato, salad and chili mayonnaise. Served with fries and homemade ketchup
Melk, egg, soya, sulfitt, hvete
325,-
“Mâchoire de bœuf”
Oksekjake med sellerirotpuré, sesongens kålvekster, syltet sjalottløk, potet og rødvinssaus
Beef cheek with celery root puree, seasonal cabbage, pickled shallots, potato and red wine sauce
Melk, sulfitt, selleri
485,-
Søtt // Sweets
“Crème de riz”
Riskrem med kirsebær- og bringebærsaus og mandler
Norwegian style rice pudding with cherry and raspberry sauce, and almonds
Melk, mandel
145,-
“Pouding au caramel”
Karamellpudding med krem og mandler
Caramel pudding with whipped cream and almonds
Melk, egg, mandel
165,-
“Chocolat et caramel”
Sjokoladebrownie med karamellis og hasselnøttcrumble
Chocolate brownie with caramel ice cream and hazelnut crumble
Melk, hvete, hasselnøtt
165,-
“Plateau à fromage”
Stilton fra Neil’s Yard Dairy, pepperkaker og fikenkompott
Stilton cheese from Neil’s Yard Dairy, gingerbread biscuits and fig compote
Melk, hvete, nøtter
185,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. // Changes in the menu can occur based on access to ingredients.
Selv om rettene inneholder ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier ved reservasjon/ankomst // We can customize most dishes according to your allergies. Please let us know about your allergies when reserving/at arrival.
Vi legger til rette for vegetarianere, menyforslag fås på forespørsel // Please let us know in advance if you want vegetarian food.