17.MAI 2023
SELSKAPSMENY
Selskapsmeny // Set menu
Forrett
Aspargessuppe med Serranoskinke, gresskarkjerner og parmesan
Asparagus soup with Serrano ham, pumpkin seeds and parmesan
MELK
Hovedretter
Bakt laks med vårens grønnsaker, småpoteter og urtesmør
Baked salmon with seasonal vegetables, small potatoes and herb butter
MELK, FISK
Eller
Helstekt ytrefilet av okse fra A. Idsøe med vårens grønnsaker, småpoteter og estragonsmør
Sirloin of beef with seasonal vegetables, small potatoes and tarragon butter
MELK
Dessert
Pavlova – marengs, bær og vaniljekrem
Merengue, berries and vanilla cream
MELK, EGG
3-retter 725,- // 3 courses725,-
2-retter forrett og hovedrett 575,- // 2 courses starter and main course 575,-
Vinpakke 3-retter 535,- // Wine pairing 3 courses 535,-
Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer.
Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier.