BESTILL
BORD

Selskapsmeny // Set menu

Forrett

Aspargessuppe med Serranoskinke, gresskarkjerner og parmesan   

Asparagus soup with Serrano ham, pumpkin seeds and parmesan   

MELK

Hovedretter

Bakt laks med vårens grønnsaker, småpoteter og urtesmør 

Baked salmon with seasonal vegetables, small potatoes and herb butter

MELK, FISK

Eller

Helstekt ytrefilet av okse fra A. Idsøe med vårens grønnsaker, småpoteter og estragonsmør 

Sirloin of beef with seasonal vegetables, small potatoes and tarragon butter 

MELK

Dessert

Pavlovamarengs, bær og vaniljekrem 

Merengue, berries and vanilla cream 

MELK, EGG

3-retter 725,- // 3 courses725,-
2-retter forrett og hovedrett 575,- //
2 courses starter and main course 575,-

Vinpakke 3-retter 535,- // Wine pairing 3 courses 535,-

Vi tar forbehold om endringer i meny etter tilgang på råvarer. 

Selv om rettene inneholder de ulike allergener så har vi mulighet til å tilpasse de. Si ifra om dine allergier.