Vinfest
Stavanger Vinfest / 30.mars -02. april
arrangeres hvert år og er nå endelig i gang igjen etter korona-restriksjonene.
Vi er en av 12 av byens restauranter som er med på denne festen!
Vinfestmeny
- Forrett -
Charcuterie, ett utvalg av spekemat og salami
Charcuterie, cured meats and salami
Hvete, melk, egg
Grillet kveite med jordskokkkrem, smørsaus med gressløk og sprøtt kyllingskinn
Grilled halibut with Jerusalem artichoke purée, butter sauce with chives and crispy ckicken skin
Hvete, melk, fisk, sulfitt
- Hovedrett -
Kjøtttralla fra A. Idsøe med brokkolini, østerssopp, borretaneløk, fondantpotet, sommertrøffel og rødvinssaus
Meat trolley from the local butcher with grilled vegetables, fondant potato, summer truffle and red wine sauce
Melk, sulfitt
Italienske oster
Italian cheeses
Melk
- Dessert -
Pasjonsfrukt semifreddo med hylleblomstgele, appelsin crumble og brandysnap
Passion fruit semifreddo with elderflower, orange crumble and brandy snap
Melk, egg, sitrus, sulfitt
5-retter 850,- || 5 courses 850,-
3-retter 625,- || 3 courses 625,-
Vinpakke:
5-retter: 645,-
3-retter: 495,-